Platforma Visit Kras na enem mestu zbira informacije, ki so obiskovalcu v pomoč, da je njegov obisk prijeten in nepozaben.

https://www.visitkras.info/

Turizem na destinaciji se predstavlja z blagovno znamko Kras Carso in platformo Visit Kras, ki je pomembna platforma za spodbujanje razvoja in krepitev promocije turistične ponudbe, s poudarkom na pospeševanju digitalne promocije na tujih trgih. S to platformo so dosegli sodobno digitalizacijo vodilne destinacije Kras.
Platforma Visit Kras na enem mestu zbira informacije, ki so obiskovalcu v pomoč, da je njegov obisk prijeten in nepozaben. Kamorkoli obiskovalca pot zanese, ga čakajo edinstvene lepote ter barvita in avtentična doživetja.
Namen platforme je ustvariti komunikacijsko platformo med ključnimi turističnimi deležniki na destinaciji, ki bo zagotavljala učinkovito komuniciranje zainteresiranih turističnih in s turizmom povezanih deležnikov v destinaciji o razvojnih vprašanjih, spremljanju tekočega poslovanja in doseganja rezultatov na področju turizma. Komunikacijska platforma predstavlja tudi temeljno podlago za graditev zaupanja med turističnimi ponudniki, kot pomembnega dejavnika uspešnega managementa turistične destinacije.